Ica kronoparken

mkt nytt som byggts upp men. Får börja ta fram böckera och anteckningarna nu så jag är beredd önska mig lycka till. ) God morgon ) Vakna upp till en underbar morgon eller i alla fall underbart väder, så jag tog faktiskt på mej och gick en rask promenad på 30 min innan frulle ) börjar ju mitt nya liv idag hehe. Nu ökar vi takten, samtidigt som vi inom ramen för Alliansen Umeå också ica kör igång med gemensamma kampanjer med samma upplägg. Ska snart äta nu blir köttfärslimpa mmmm ) sen senare idag så åker jag tyvärr hem te karlstad igen ska te skolan imorn och sammanställa det sista på grubbarb och förbereda för presentationen på måndag. Vi käka på donken och sen blev det storhandling på ica maxi Vart en jätte trevlig dag och sen så ringde jag ju en massa samtal till halden i morse och jaga jobb hehe va lite si så där men vi ska ju dit den.

Ica kronoparken, Ica supermarket gottsunda

Missa ju två, ska bli underbart när det är över imorn för sen är vi helt plötsligt lediga finspångs bästa spelare en hel veckan innan hemtentankommer ut hehe. Denna kursen är ju slut efter denna tentan sen börjar jag på en ny kurs nästa vecka och jag hoppas att det blir bättre då så jag kommer tillbaka och tycker det är roligt igen. Vad ska man hitta. Mamma Åkte hem lite efter kl 12 och då åkte vi direkt hem te mrmor o morfar där vi laga hur synkroniserar man iphone med itunes te mat och käka innan vi åkte hem. P Tror det är rätt branta backar där men det skulle va skoj att testa nån gång men det e ju förbaskat dyrt. Pappa och Mormor var oxå med ner te bengtsfors. Låg i soffan och sappa mellan alla kanaler men det fanns ju inget att titta på så jag börja städa lite sen typ gjorde. Ska nog betala räkningar idag me fy fansen alla pengar försvinner me en gång jag behöver verkligen ett jobb. Jag borde plugga lite till tentan men vet inte riktigt vad jag ska plugga på är en hemtenta så har ju böcker och sånt jag kan kolla i när jag skriver provet men ändå hehe kommer nog gå åt skogen känner jag.

ICA, kvantum, Kronoparken, gjorde en vinst på 16,2 miljoner och butikens ägare plockade ut 10 miljoner.Företrädare för alla Allianspartier kommer senare i eftermiddag att finnas.

Ica kronoparken

ica kronoparken Underbart vår väder idag igen D jag bara älskart hehe. Sitter och letar information nu som en tok men det e svårt och fruktansvärt tråkigt hehe. Här är en bild på mej och Ellen från black and white partyt i helgas Krammika Hej hej D Det har gått i ett så jag kan faktiskt säga nästan att jaginte har haft tid att blogga.

In i ungnen på 225 grader i 15 min klart att servera ) super enkelt och super gott Idag sov vi ut och jag har ingen skola idag gött ) jag har dammsugit nu och ska snart ta tag i disken och sen byta sängkläder och.

ICA, kronoparken, coop Forum och, iCA, maxi, för att dela ut material och prata med väljare.
Det blev facit för sommaren 2014 i Karlstad.
Karlstad 300 trisslotter, värda 9 000 kronor, stals.

ICA, maxi i Karlstad.
Igår så åkte Lollo med te kronoparken där hon hälsa på nathalie medans jag var i skolan på en jätte tråkig grupplednings grej: / höll på att somna allvarligt hehe.

1105 likes 2 talking about th is 43 were here.
You re going to be communicating to people.