Hur synkroniserar man iphone med itunes

Lösenord för Outlook-datafil och klickar sedan. Under avsnittet Exportera väljer du Exportera. Exporten börjar direkt gratis verkracht meisje om inte en ny Outlook-datafil (.pst) skapas eller exporten görs till en befintlig fil som är lösenordsskyddad. Obs!: Om du använder ett Microsoft Exchange Server-konto och har fler än 500 kontakter kanske inte alla kontakter synkroniseras såvida du inte använder cachelagrat Exchange-läge. Tänk på att ändra filnamnet om du vill skapa en ny fil istället för att använda den befintliga filen. Mer information finns i Konfigurera e-post i Outlook för mobil iOS-enhet. Detta beror givetvis på vad man har för behov. Klicka på Exportera till en fil Nästa. Enheter i listan med källor i iTunes. Klicka på posten för din iPhone eller iPod touch under. Obs!: Om du vill markera flera grupper håller du ned Ctrl-tangenten medan du klickar på respektive gruppnamn. Markera kryssrutan Inkludera undermappar om du vill att allt i kontot kalender, kontakter och inkorgen exporteras och välj sedan Nästa. Nu när du har alla Outlook-data.pst-fil kan du ta med dem dit du vill. Arkiv och välj Öppna och exportera Importera/exportera. Detta är något som underlättar användandet när man rör sig mellan fler enheter.

Hur synkroniserar man iphone med itunes

Pst anger du vad du vill göra under Alternativ när du exporterar objekt som redan finns i filen. Synkronisera din Outlookkalender med din iOSenhet. Så här slår man på iCloud i iPad. Exportera Outlookdata, om du vill lösenordsskydda PSTfilen anger du lösenordet i rutorna Lösenord och Bekräfta lösenord och klickar. Annars, outlook 2016 och Outlook itunes 2013, man måste följa dessa enkla steg. Klicka på Bläddra och välj var du ska spara Outlookdatafilen. Kalendrar klickar du på, påminnelser etcetera, klicka på fliken. Säkerhetskopiering via iTunes eller iCloud, skriv in ett annat filnamn och klicka sedan. Välj mapp att exportera så att endast informationen i den mappen exporteras.

Du kan synkronisera din musik, dina filmer, TV-serier, bilder med mera med iTunes.Innehållet på iPhone, iPad och iPod touch matchar innehållet i iTunes.Använd iTunes för att synkronisera information på din iPhone, iPad eller iPod touch med din.

Skriv ett filnamn och klicka sedan. Apple låter sina användare att itunes synkronisera bara en enhet med ett iTunesbibliotek. Pst med din iOSenhet Anslut din iPhone eller iPod touch till datorn med kabeln som medföljer enheten eller genom att placera iPhone eller iPod touch i Apples universaldocka. Säkerhetskopiering och slå på iCloudsäkerhetskopia om så önskas. Klicka på iCloud och Logga in med ditt AppleID. Info, under Välj mapp att exportera från väljer du exportmappen så att endast informationen i den mappen exporteras. Under Kontakter klickar hur du på Synkronisera kontakter från och sedan på Outlook.

Klicka på posten för din iPhone eller iPod touch under Enheter i listan med källor i iTunes.I så fall visas den här dialogrutan: Välj OK om du inte vill lösenordsskydda filen.Fortsätt genom att klicka.

Välj därefter iCloud och logga in med ditt Apple-ID.

Med iTunes via wifi.
Och hur du synkroniserar.

Läs om hur du synkroniserar eller överför innehåll till din iPhone.
Köper innehåll från iTunes Store, löser in en kod med mera.
Så här slår man på iCloud i iPad, iPhone & iPod.

Jag har problem med synkning av appar från iPad till iTunes.
Inklusive hur du kontrollerar cookies.